La dona Licors Moya

Des de Licors Moyà ens volem sumar a la lluita per la igualtat. Per això volem convidar-vos a assistir al tast que durem a terme dia 16 de març en motiu del dia de la dona treballadora que es celebrà dia 8 de març.

L'aconteixement és únic a Mallorca, bodegueres/vinateres mallorquines que han seguit el llegat familiar, dones emprenedores i lluitadores i que formen part de les millors bodegues de l'illa, ens presentaran cada una un vi de la seva bodega. Ens parlaran del per què han elegit aquest vi, la seva història, el catarem i farem més de dues rialles.

Comptarem amb la presència de:

Pilar Oliver de la bodega Miquel Oliver de Petra

Cati Ribot de la bodega Galmés i Ribot de Santa Margalida

Mireia de Ca'n Majoral d'Algaida

Araceli de Ca'n Ribas de Consell

Per acabar, na Bel Moyà, primera dona que fa incursió dins Licors Moyà, farà el mateix però amb un dels licors fets a la casa.

Amb totes elles feim comptes passar una vesprada diferent i molt interessant.

Esperem veure-vos a tots i compartir aquesta vetllada tan especial amb nosaltres.


Programació properament

vinoteca@moya.es - Telf. 637849692

El Taller de Tast Moyà, situat en el carrer Ciutat 54 d'Artà és un espai obert dedicat al coneixement i la degustació de vins. Des de 1890 la Família Moyà està lligada a la fabricació selecta de licors de Mallorca i també des de llavors a la distribució de grans vins principalment de les nostres Illes i també d'arreu del mon, per això es va decidir complementar la seva gama de serveis amb la sala de tast.

Amb una capacitat de trenta persones, la sala està equipada amb el necessari per conduir una sessió de tast, on el participant es trobarà amb el material propi per la degustació. Vol ésser un espai càlid amb l'interès d'aconseguir, davant d'un vi, el despertar i l'evolució dels sentits, ampliar coneixements i construir opinió.

Avui, Taller de Tast Moyà s'ha consolidat com un referent en la formació en tast de vins a la comarca de Llevant de Mallorca, fruit tant de coneixement i inquietuds dels amics, com del saber que trobem en cada vi.

1