Crema d'Ametlla 70Cl

11,03 €
Impostos inclosos Entrega: 1 a 2 dias

Crema d'Ametlla - Licor Ametlles Licors Moyà

#100x100 #LICORSMOYÀ - PRODUCTE D'ELABORACIÓ PRÒPIA

DENOMINACIÓ DE VENDA: Licor

DETALL DEL PRODUCTE: És un licor de creació recent, fabricat a partir d’un dels fruits més típics de s’ Illa, que és l’ametlla. Té una degustació excelent, és suau en el paladar i recorda els camps d’ametllers típics del paisatge mediterrani.

GRADUACIÓ: 17%Vol

FORMAT: 70 Cl

PRESENTACIÓ: Licor d'un blanc marfil intens inspirat en el paisatge illenc d'ametlerars. Amb una textura cremosa i densitat mitjana, sobresurten els aromes d'ametla torrada, amb sutils records a vainilla. La llet de coco fa que les sensacions en boca siguin dolcenques, exòtiques, i tot el conjunt fa al producte infinit.

   Producte Propi Licors Moyà

Quantitat

  • Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de seguretat. Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de seguretat.
  • Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política d'enviament. Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política d'enviament.
  • Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de devolució. Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de devolució.

Licor Ametlles de Licors Moyà

DENOMINACIÓ DE VENDA - Licor

  • Licor d'Ametlla és de creació recent, fabricat a partir d’un dels fruits més típics de s’ Illa, que és l’ametlla. Té una degustació excelent, és suau en el paladar i recorda els camps d’ametllers típics del paisatge mediterrani.

  • Licor d'ametlles Moyà 20% Vol.

  • Aquest licor en moltes ocasions és un ingredient molt útil en la rebosteria.

  • Si es fa servir com a digestiu es recomana servir amb gel.

059372
188 Elements
2018-05-01