Figues confitades amb Herbes Premium Licors Moyà

10,40 €
Impostos inclosos Entrega: 1 a 2 dias

Figues confitades amb Herbes Premium Licors Moyà - Licors Moyà

#100x100 #LICORSMOYÀ - PRODUCTE D'ELABORACIÓ PRÒPIA

DENOMINACIÓ DE VENDA: Figues confitades amb herbes.

DETALL DEL PRODUCTE: Les figues seques macerades i confitades combinen una de les tradicions mallorquines més antigues del processat de les figues en el Sequer, i la posterior maceració d'aquestes amb anís dolç, mesclat o sec, branquetes de fonoll i sucre, amb la innovació de confitar-les i posteriorment macerar-les amb Herbes Premium. Amb aquest canvi s'aconsegueixen sabors i textures diferents a tot allò conegut en aquest camp.

 

PRESENTACIÓ: El producte es lliura com s'observa en la imatge.

Quantitat

  • Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de seguretat. Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de seguretat.
  • Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política d'enviament. Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política d'enviament.
  • Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de devolució. Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de devolució.

Figues confitades amb Herbes Premium Licors Moyà

Aquestes figues estan especialment indicades per a ser degustades amb l'acompanyament d'Herbes Premium, aquest maridatge en conjunt ressalta aromes i matisos que per separat no és possible distingir.

 

En rebosteria tenen moltes possibilitats, utilitzar-se en l'elaboració de melmelades, acabats de pastissos, saltats o acompanyades d'una bolla de gelat, sorbet, la tradicional nata muntada o simplement per a ser degustades així com les vos presentem, soles.u sabor.

99500
200 Elements