Suc de llima concentrat sense Alcohol Moyà

3,47 €
Impostos inclosos Entrega: 1 a 2 dias

Suc de llima concentrat - Licors Moyà

#100x100 #LICORSMOYÀ - PRODUCTE D'ELABORACIÓ PRÒPIA

DENOMINACIÓ DE VENDA: Xarop, beguda refrescant.

DETALL DEL PRODUCTE: Beguda refrescant de color groc clar, aroma a llima recentment espremuda i un sabor amb lleugeres notes dolces i agres.

GRADUACIÓ: ??% Vol

FORMAT: 1L

ALTRES DETALLS: Aporta un toc exòtic i cridaner a tot tipus de combinats, la qual cosa ho fa complement ideal per a l'elaboració de còctels.

PRESENTACIÓ: El producte s'entrega com s'observa a la imatge.

Producte Propi Licors Moyà

Quantitat

  • Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de seguretat. Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de seguretat.
  • Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política d'enviament. Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política d'enviament.
  • Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de devolució. Al final d'aquesta pàgina pot revisar tot el relacionat en la política de devolució.

Suc de llima concentrat

DENOMINACIÓ DE VENDA - Beguda espirituosa.

  • Beguda refrescant de color groc clar, aroma a llima recentment espremuda i un sabor amb lleugeres notes dolces i agres.

  • Aporta un toc exòtic i cridaner a tot tipus de combinats, la qual cosa ho fa complement ideal per a l'elaboració de còctels.
  • Conservar en lloc fresc i fora de l'abast de la llum solar. Una vegada obert, conservar en fred.
66113
200 Elements