Tercera edició del “Tast de Dones”

Tercera edició del “Tast de Dones”

El mes de març com ja es tradició, es va celebrar la tercera edició del “Tast de Dones” organitzat per la nostra responsable de fàbrica Bel Moyà. Un acte en el que es reuneixen dones bodegueres per a realitzar un Tast de Vins, on aprofiten per donar a conèixer els seus productes. L’esdeveniment va tenir lloc a la nostra fàbrica a Artà. L'esdeveniment fou presentat per na Xesca Ramón, una de les responsables de la vinoteca Moyà.

Mireia Majoral (Can Majoral), Bárbara Mesquida-Mora (Mesquida Mora), Pilar Oliver (Miquel Oliver) i María Roses (José L. Ferrer) foren les acompanyants de Bel Moyà per participar al Tast de Vins, on hi acudiren un centenar de persones, repetint l’èxit dels anys passats. L’esdeveniment contà amb la presencia de Rosa Cursach, presidenta de l’Institut Balear de la Dona, Manolo Galán, batle d’Artà i Maria Paula Ginard, directora insular de Promoció Econòmica; entre altres autoritats.

Aquest any es va fer especial homenatge a Margalida Pastor, la dona més veterana de l’empresa i encarregada de gestions varies. Per agrair-li el treball que fa a Licors Moyà se li va entregar un ram de flors.

Mireia Majoral de las bodegues Can Majoral va presentar “Gorgollassa”, una varietat autòctona negre que va estar a punt de desaparèixer i que en els darrers anys s’ha conseguit recuperar. 

De les Bodegues José Luis Ferrer, Maria Roses ens va presentar “Brut Nature” de Binissalem. Realitzat a base de la varietat autòctona Moll, mitjançant el mètode tradicional “champenoise”.

Pilar Oliver de les bodegues Miquel Oliver, va presentar Aia 2013. Un vi amb sentiments molt personals, està dedicat a la seva mare, que ja no hi és. Conta que és a ella a qui li deu tot.

Bàrbara Mesquida-Mora de les bodegues Mesquida Mora va presentar Magnum Sòtil 2017. Ens va explicar la història d'aquest vi que fou creat en un moment que no tenia clar el seu destí.

Per una altra banda, Bel Moyà va presentarla Crema d'Ametlla, amb una elaboració especial feta per ella, que després varen poder tastar tots els assistents.

Volem fer una menció especial a na Cati Ribot de les bodegues Galmés i Ribot que finalment no va poder assistir.

L’acte tenia com a objectiu donar tots els beneficis de l’entrada al Centre Casal Petit que ajuda a les dones en l’entorn de la prostitució. La recol·lecta total fou de 760€.

A més, agraïm a na Cati Amè del Forn Ca n'Amè que es va encarregar preparar-mos un aperitiu després de la presentació.

Volem donar les gràcies a tots els assistents i en especial a l’Orfeó Artenenc per amenitzar-nos la vetllada.