TALLERS DE TAST

TALLERS DE TAST

El Taller de degustació de Moyà, situat al carrer Ciutat, 54 d'Artà, és un espai obert dedicat al coneixement i la degustació de vins. Des de 1890 la Família Moyà està lligada a la fabricació selecta de licors de Mallorca i també des de llavors a la distribució de grans vins principalment de les nostres illes i també de tot el món, per això es va decidir complementar la seva gamma de serveis amb la sala de tast .

 

Amb una capacitat de trenta persones, la sala està equipada amb el necessari per conduir una sessió de tast, on el participant es trobarà amb el material propi per a la degustació. Vol ser un espai càlid amb l'interès d'aconseguir, davant d'un vi, el despertar i l'evolució dels sentits, ampliar coneixements i construir opinió.

 

Avui, Taller de Tast Moyà s'ha consolidat com un referent en la formació en tast de vins a la comarca de Llevant de Mallorca, fruit tant de coneixement i inquietuds dels amics, com el saber que trobem a cada vi.

 


Com hem comentat, a més dels tallers generals de tast de vins, licors ... També fem co-branding amb diferents empreses o marques. Com les que pots veure a continuació en la qual es va organitzar un tast especial en què es va unir el vi i la cosmètica. Es va fusionar la cosmètica de http://www.farmacia25.com per experimentar amb les textures de les cremes #Caudalie i al mateix temps poder degustar una selecció de vins mallorquins.

vinoteca@moya.es - Telf. 637849692